Ειδήσεις|25 Ιουλίου 2014

Θετικά συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό για την Ελληνική ομάδα

Η Ελληνική ομάδα minifootball ξεκίνησε την προετοιμασία της για την πανευρωπαϊκή γιορτή του αθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στο Εϊλάτ του Ισραήλ, το διάστημα 23-27 Νοεμβρίου.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η προετοιμασία κλείνει πλέον σήμερα το πρώτο στάδιο (δωδεκαήμερο), το οποίο εμπεριείχε και το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Ελληνική ομάδα, με αντίπαλο τον Υπερίωνα Futsal ενώ σήμερα δίνει και το δεύτερο φιλικό απέναντι στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής Futsal.

H Umbro αποφάσισε να στηρίξει την Ελληνική Ομάδα και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται στρατηγικά στο χώρο της.

Στον αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας δούλεψε πάνω σε πολλά συστήματα τόσο στην ανάπτυξη της ομα΄δας, όσο και στις στημένες φάσεις. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Καράτης, μετά από πάσα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο και θα παραμείνει εκτός δράσης για δέκα περίπου ημέρες.

Ο Υπερίωνας εκμεταλλεύτηκε τις δοκιμές της Ελληνικής ομάδας, ισοφάρισε και προηγήθηκε με 2-1, αλλά λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Σπύρος Νικολάου ισοφάρισε σε 2-2 για την Ελληνική ομάδα.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας τελειώνει την Τετάρτη, 23 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα υπάρξει ένα φιλικό ματς τον Σεπτέμβριο και το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου, με την 20η του μηνός να είναι η μέρα αναχώρησης για το Ισραήλ.

Οι παίκτες της Ελληνικής Ομάδας πάντως, για μέγιστες επιδόσεις, αυξημένη δύναμη και αντοχή και καλύτερη αποκατάσταση 100% φυσικά επιλέγουν Markus Rohrer Spirulina!

Ελληνική ομάδα minifootball: (αρχικό σχήμα) Λεωνίδας Παπαδόπουλος,Πασχάλης Ξάνθος,Αλέξης Καράτης,Βαγγέλης Γκιάτης,Σπύρος Νικολάου,Καραβίδας Δημήτρης.

ενώ αγωνίστηκαν και οι Γιώργος Χατζημηνάς, Παναγιώτης Πομώνης, Σπύρος Σιμσιρής, Γιώργος Ανδρεόπουλος, Καμμένος Νίκος, Λεβέντης Δημήτρης, Ντούβλης Σωκράτης, Γιάννης Αντζούρης

H Orphee Beinoglou, απόαποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας της Ελληνικής Ομάδας για διάκριση καθώς την υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις από πέρσι μετά την ιστορική πλέον διοργάνωση του miniEURO 2013 στο Ρέθυμνο.

Ο Υπερίωνας χρησιμοποίησε τους: Ανευλαβή, Κελμπετσίδη, Μάντη, Σικαρά, Κατσούλα, Κοντό, Κουνίδη, Μεχίλη, Ντούμη και Θανασάι

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg