Ειδήσεις|20 Μαΐου 2014

«Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές»

dt_20-5_14_Ethn.Omada
Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος μιλά για το miniEURO 2014 
Ο Μάιος είναι ο μήνας σχεδιασμού για την έναρξη της διαδικασίας προεπιλογής της Επίλεκτης Ελληνικής ομάδας mini football, ενόψει του miniEURO 2014, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από το Ρέθυμνο και το Νοέμβριο θα δώσει την ευκαιρία στις καλύτερες ομάδες της γηραιάς Ηπείρου να προσφέρουν και πάλι άφθονο θέαμα. Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες σε όλη την Ευρώπη!
Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, με σημαντικό αγωνιστικό ρόλο στην τελευταία διοργάνωση, μίλησε για το ξεκίνημα της νέας, φιλόδοξης προσπάθειας:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά και πάλι η διαδικασία για να αποτελέσουμε κομμάτι της Ελληνικής επίλεκτης ομάδας. Φέτος το ρόστερ θα είναι μικρότερο, θα έχει 12 άτομα, ενώ και νέοι ποδοσφαιριστές θα μπουν στην ομάδα, επομένως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και βέβαια το ίδιο ισχύει και για τις προσδοκίες που υπάρχουν.»
H OB (Orphee Beinoglou) είναι χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και αποδεικνύει περίτρανα ότι η υποστήριξη του υγειούς αθλητισμού είναι μέρος της φιλοσοφίας της εταιρίας.
Πώς βλέπει όμως ο ίδιος τις φετινές προσδοκίες για την Ελληνική ομάδα; 
«Σκοπός μας είναι ο προορισμός και κάθε βήμα προς αυτόν. Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές, δεν αλλάζουν. Κοιτάξτε, αυτό που συνέβη στο Ρέθυμνο δε μπορεί να συμβεί πουθενά αλλού. Μόνο αν η διοργάνωση επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να πούμε ότι θα πάρουμε την ίδια αγάπη. Ήταν κάτι εξαιρετικό. Είμαστε τυχεροί που ο προπονητής μας παραμένει στη θέση του, η εμπειρία του και η επιτυχίες στο άθλημα αποτελούν μια πολύ καλή βάση για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο miniEURO 2014»
H SENATUS αποφάσισε να υποστηρίξει την Ελληνική Ομάδα και να συνδέσει το όνομά της μαζί της, ως συνέχεια της ενέργειας υποστήριξής της στο miniEURO 2013.

 

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg