Εθνικό Πρωτάθλημα

Πρωτάθλημα Ελλάδος minifootball 2013 – 2014

Log_hellas

Το Πρωτάθλημα Ελλάδος Minifootball είναι η επίσημη Εθνική Διοργάνωση της Ελλάδος και ξεκινάει από τη σεζόν 2013-14. Το πρωτάθλημα Ελλάδος συγκροτούν όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα εσωτερικά πρωταθλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων που έχουν επίσημα πιστοποιηθεί ανά την Ελλάδα από την GCMFA. Συνεπώς η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Ελλάδος είναι μία πάρα πολύ απλά διαδικασία που ξεκινά από δήλωση μίας ομάδας στο εσωτερικό Πρωτάθλημα μίας επίσημης εγκατάστασης.
Διαβάστε περισσότερα →

Πρωτάθλημα Κύπρου minifootball 2013 – 2014

Log_cypr

Το Πρωτάθλημα Κύπρου Minifootball είναι η επίσημη Εθνική Διοργάνωση της Κύπρου και ξεκινάει από τη σεζόν 2013-14. Το πρωτάθλημα Κύπρου συγκροτούν όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα εσωτερικά πρωταθλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων που έχουν επίσημα πιστοποιηθεί ανά την Κύπρο από την GCMFA. Συνεπώς η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Κύπρου είναι μία πάρα πολύ απλά διαδικασία που ξεκινά από δήλωση μίας ομάδας στο εσωτερικό Πρωτάθλημα μίας επίσημης εγκατάστασης.
Διαβάστε περισσότερα →

Διοργανώσεις Υπό την Αιγίδα της GCMFA

N’JOY UNI-League

N’JOY UNI-League

Το N’JOY UNI-League αποτελεί το παλιότερο και ιστορικότερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο άθλημα του minifootball και είναι για Φοιτητές και Σπουδαστές. Ξεκίνησε το 2002 για 1η φορά, τη σεζόν 2012-13 «τρέχει» το 12ο κατά σειρά Πρωτάθλημα (την 1η σεζόν διεξήχθησαν 2 μαζί διοργανώσεις) και διεξάγεται σε ένα σύνολο 10 πόλεων στην Ελλάδα ενώ συνολικά συμμετέχουν 3.000 παίχτες. Το Ν΄JOY UNI-League διεξάγεται στην κατηγορία 5×5, μεγάλος χορηγός είναι το N’JOY της ΦΑΓΕ ενώ πολλές ακόμα εταιρίες λειτουργούν υποστηρικτικά και δωροθετικά στο πλευρό της διοργάνωσης όλα αυτά τα χρόνια. Αγωνιστικά ξεκινάει η σεζόν στο τελευταίο 10ήμερο του Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στο τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου του επόμενου έτους. Το 2011 εντάχθηκε στην EMF ως επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ πλέον με την έναρξη του Πρωταθλήματος Ελλάδος, το N’JOY UNI-league εντάσσεται στα affiliated championships της GCMFA.

Ιστοσελίδα →

Nescafe Frappe Students Cup

Nescafe Frappe Students Cup

Το Nescafe Frappe Students Cup αποτελεί μία σχετικά νέα διοργάνωση και πολλά υποσχόμενη λαμβάνοντας υπόψιν την επιτυχία της 1η σεζόν. Ξεκίνησε το 2012 για 1η φορά, το έτος 2013 «τρέχει» το 2ο κατά σειρά Πρωτάθλημα και διεξάγεται σε ένα σύνολο 10 πόλεων στην Ελλάδα ενώ συνολικά συμμετέχουν 3.000 παίχτες. Το Nescafe Frappe Students Cup διεξάγεται στην κατηγορία 8×8, μεγάλος χορηγός είναι ο Nescafe Frappe ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας λόγω της ιδιαίτερης δημοφιλίας του 8×8 στην Ελλάδα. Αγωνιστικά ξεκινάει η σεζόν τον Φεβρουάριο και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του ίδιου έτος. Συνεπώς η σεζόν εδώ συμπορεύεται με το ημερολογιακό έτος. Το Nescafe Frappe Students Cup εντάσσεται στα affiliated championships της GCMFA ως μία από τις πιο σοβαρές και μεγάλες διοργανώσεις της Ελλάδας με ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό.

Ιστοσελίδα →

Το Men’s League διεξάγεται με μεγάλο χορηγό τη Nivea Men και λαμβάνει χώρα σε 6 πόλεις. Αποτελεί μία νέα διοργάνωση που υλοποιείται σε υψηλά standards και οι πόλεις που το φιλοξενούν είναι η Αθήνα, η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και η Κοζάνη. Σε κάθε πόλη οι ομάδες παίζουν σε διαφορετική κατηγορία minifootball (5×5, 6×6, 7×7, 8×8) όμως η τελική Φάση της διοργάνωσης στην Αθήνα θα διεξαχθεί για όλους σε 6×6 κατηγορία. Η διάρκειά του είναι σχετικά σύντομη καθώς ξεκινά το Μάιο και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο ενώ συνολικά συμμετέχουν περίπου 3.500 αθλητές. Εντάσσεται και αυτό στα affiliated championships της GCMFA.

Ιστοσελίδα →

UNI-League Κύπρου

UNI-League Κύπρου

Το UNI-League Κύπρου αποτελεί το γνωστότερο Παγκύπριο Πρωτάθλημα στο άθλημα του minifootball και είναι για Φοιτητές και Σπουδαστές. Ξεκίνησε το 2008 για 1η φορά, τη σεζόν 2012-13 «τρέχει» το 5ο κατά σειρά Πρωτάθλημα  και διεξάγεται σε Λευκωσία και Λεμεσό ενώ συνολικά συμμετέχουν 500 παίχτες. Το UNI-League Κύπρου διεξάγεται στην κατηγορία 5×5, και πολλές εταιρίες λειτουργούν υποστηρικτικά και δωροθετικά στο πλευρό της διοργάνωσης από την 1η σεζόν της λειτουργίας της στη Μεγαλόνησο. Η Πρωταθλήτρια Ομάδα φιλοξενείται με όλα τα έξοδα καλυμμένα (αεροπορικά, διαμονή, αγωνιστικά) στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην Τελική Φάση εκπροσωπώντας την Κύπρο. Αγωνιστικά ξεκινάει η σεζόν τον Μάρτιο και ολοκληρώνεται τον Μάιο. Το 2011 εντάχθηκε στην EMF ως επίσημος εκπρόσωπος της Κύπρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ πλέον με την έναρξη του Πρωταθλήματος Κύπρου, το UNI-League Κύπρου εντάσσεται στα affiliated championships της GCMFA.

Ιστοσελίδα →