Ειδήσεις|16 Ιουνίου 2013

Η αποστολή της Επίλεκτης Ελληνικής Ομάδας

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα και χθες οι προπονήσεις προεπιλογής της επίλεκτης ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο miniEURO 2013. Πολλοί ήταν οι παίχτες που είχαν επιλεγεί και παρευρέθηκαν και ακολούθησαν προσεκτικά τις οδηγίες του τεχνικού Αποστόλη Γκαϊφίλια ο οποίος παρά το σύντομο διάστημα προσπάθησε να τους μεταφέρει μία πρώτη γεύση από το Πανευρωπαϊκό αλλά και να τους δώσει κάποιες πρώτες γενικές κατευθύνσεις για τον τρόπο παιχνιδιού. Αν και ήταν δύσκολο για τον ίδιο μέσα σε λίγες ώρες να αντιληφθεί ποιοι θα μπορέσουν να βαδίσουν καλύτερα πάνω στο πλάνο του και τον τρόπο παιχνιδιού που σχεδιάζει να εφαρμόσει, κατέληξε στην τελική 18άδα που θα ακολυθήσει την προετοιμασία (σε δύο στάδια) στις 15-22/7 και στις 28/9-9/10 ενόψει του miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball.

Το miniEURO 2013 διεξάγεται υπό την αγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας, της επίσημης ένωσης της ΕΠΟ η οποία ασχολείται με το ποδόσφαιρο μικρότερων διαστάσεων στην Ελλάδα και υπενθυμίζεται πως οι παίχτες που θα συμμετάσχουν απαγορεύεται να έχουν επαγγελματικά συμβόλαια με ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Παρόλα αυτά, το θέαμα είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και το έργο της Ελληνικής Ομάδας απέναντι σε θηρία του Minifootball σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση.

Η 18μελής αποστολή της Ελληνικής Ομάδας θα είναι η εξής:

Ξάνθος Πασχάλης (GK) – Αθήνα

Πομώνης Παναγιώτης (GK) – Ηράκλειο

Χατζημηνάς Γεώργιος (GK) – Θεσσαλονίκη

Ατζούρης Ιωάννης – Βόλος

Βανδώρος Νικόλαος – Αθήνα

Γκιάτης Βαγγέλης – Αθήνα

Καμμένος Νικόλαος – Αθήνα

Καραβίδας Δημήτριος – Αθήνα

Καράτης Αλέξιος – Αθήνα

Κεφάκης Μιχαήλ – Ρέθυμνο

Κουντούρης Γεώργιος – Ηράκλειο

Λεβέντης Δημήτριος – Αθήνα

Λευκαρίτης Χρύσανθος – Θεσσαλονίκη

Λιώσης Χρήστος – Αθήνα

Μασαούτης Εμμανουήλ – Ρέθυμνο

Μπεσίρης Γεώργιος – Αθήνα

Παπαδόπουλος Λεωνίδας – Θεσσαλονίκη

Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος – Αθήνα

Σε κάθε αγώνα η αποστολή θα είναι 15μελής, ωστόσο οι ανωτέρω 18 ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την πορεία της Ελληνικής Ομάδας μέχρι τέλους χωρίς νέες αυξομειώσεις.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg