Ειδήσεις|16 Μαΐου 2013

MEN’S LEAGUE – Η μεγάλη έναρξη!

Το Minifootball είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Αυτό είναι γνωστό. Αυτό όμως που ακόμα δεν είναι γνωστό είναι η ταυτότητα μίας νέας μεγάλης ελληνικής διοργάνωσης που θα κλέψει την καρδιά του αντρικού κοινού από τώρα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου. Το MEN’S LEAGUE διεξάγεται σε 6 πόλεις και 9 συνολικά εγκαταστάσεις σε όλην την Ελλάδα και μπαίνει στη ζωή περισσοτέρων από 3.000 άτομα με τη μεγάλη χορηγία της NIVEA MEN. Αθήνα και Πάτρα είναι οι δύο έδρες της διοργάνωσης – αν μπορεί να οριστεί έτσι – αλλά ακόμα διξάγεται σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Κοζάνη.
Διεξάγεται σε φάση ομίλων που θα διαρκέσει μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και από εκεί και έπειτα και μέχρι περίπου 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν νοκ άουτ αγώνες με σκοπό την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας της κάθε πόλης. Οι 6 πρωταθλήτριες συν τις δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση του δεύτερου γηπέδου Αθήνας και Πάτρας (καθώς εκεί όπως και στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούνται 2 εγκαταστάσεις) θα συγκροτήσουν την Τελική Φάση που θα λάβει χώρα 12-14 Ιουλίου. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα ταξιδέψει στην Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Milan, την οποία χορηγεί η NIVEA MEN σε διεθνές επίπεδο.
Ένταση και πάθος για διάκριση λοιπόν μέσα στο γήπεδο και χαλάρωση και περιποίηση από το μεγάλο χορηγό μετά τον αγώνα! Υπάρχει ιδανικότερος συνδυασμός; Πάντως, για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν στο 6936030100 και αν μπουν εμβόλιμα στην διοργάνωση μέχρι και 1 βδομάδα μετά την επίσημη έναρξη! Βιαστείτε!

Ετικέτες:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg