Ειδήσεις|22 Φεβρουαρίου 2013

Νέα εποχή!

Η νέα ιστοσελίδα της Greek & Cypriot Minifootball Association ανοίγει τις πύλες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πολυπληθές κοινό του πιο δημοφιλούς ομαδικού αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 5×5, 6×6, 7×7 και 8×8 βρίσκουν πλέον στέγη αλλά και νέα κίνητρα στη συμμετοχή τους. Οι κορυφαίες ελληνικές εγκαταστάσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από την ένωση των εσωτερικών τους διοργανώσεων σε ένα ενιαίο εθνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα διάκρισης των κορυφαίων ομάδων εκτός της πόλης τους αλλά ακόμα και εκτός της Ελλάδας μέσω της συμμετοχής της GCMFA στην EMF (European Minifootball Federation).Το ενιαίο αυτό δίκτυο δεν είναι άλλο από το Πρωτάθλημα Ελλάδος και το Πρωτάθλημα Κύπρου.

Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των νεοσύστατων Εθνικών Πρωταθλημάτων Ελλάδας και Κύπρου, ρεπορτάζ από τους αγώνες και απεριόριστο φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση σε τοπικό επίπεδο, σε Πανελλήνιο Επίπεδο αλλά και από τις εμπειρίες της Εθνικής Ελλάδος και Εθνικής Κύπρου εκτός των συνόρων.

Το κοινό μπορεί ακόμα να βρει τα πάντα για το minifootball, τους επίσημους διεθνείς κανονισμούς, τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της GCMFA (πέραν του Πρωταθλήματος Ελλάδος και του αντίστοιχου της Κύπρου) και μπορεί να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία για οποιαδήποτε ερώτηση ή επισήμανση.

Τέλος, όλες οι εγκαταστάσεις συντονίζονται και λειτουργούν πλέον σε ενιαίο πλαίσιο με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, την ανάπτυξη του αθλήματος και την θέσπιση γενικών κανόνων που θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στους δικούς τους χλοοτάπητες. Πολύ απλά διότι όλοι οι φορείς που απαρτίζουν αυτό το πολυδαίδαλο σύστημα γίνονται πλέον ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ.

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια συναρπαστική και το tempo δίνει το ίδιο το moto της EMF: YOU PLAY.”

Ετικέτες:,
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg