Ειδήσεις|10 Φεβρουαρίου 2013

Nescafe Frappe Students Cup: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

To Nescafé Frappé Students Cup έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν για να δώσει και πάλι παλμό και σασπένς σε χιλιάδες φοιτητές σε όλην την Ελλάδα! To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 ξεκίνησε τις εγγαρφές του και είναι έτοιμο να …μοιράσει συγκινήσεις και πανάκριβα δώρα για τους νικητές! Ενδεικτικό είναι ότι και πάλι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία ποιου άλλου…μα φυσικά του NESCAFÉ FRAPPÉ! Γιατί πολύ απλά, όπου υπάρχει Nescafé Frappé, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!

Η καρδιά του event θα χτυπάει ΞΑΝΑ σε 10 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Χανιά, Κομοτηνή και Λαμία! Η μόνη αλλαγή σε σχέση με πέρσι είναι το Ρέθυμνο αντί της Λάρισας! Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η διαφημιστική περίοδος της 2ης σεζόν, δηλαδή στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και έτσι το 2013 για τους φοιτητές θα είναι και πάλι άκρως …ποδoσφαιρικό!!! Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Φτιάξτε λοιπόν ομάδα με τους φίλους σας και τους συμφοιτητές σας (8-16 άτομα) και δηλώστε συμμετοχή είτε online μέσω της ιστοσελίδας μας στο σχετικό link είτε τηλεφωνικά στο 698 694 0000. Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν όπως ακριβώς έγινες πέρσι με την Πρωταθλήτρια Ομάδα της Πάτρας η οποία σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ετικέτες:
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg