Ειδήσεις|28 Μαΐου 2014

To πρόγραμμα της Ελληνικής ομάδας minifootball!

Eikona-miniEURO-2014
Λίγο πριν το miniEURO 2014 στο Ισραήλ, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την προετοιμασία της και την αναχώρηση της για τη μεγάλη διοργάνωση! Θα επισκεφτεί και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Η Ελληνική ομάδα minifootball είναι και πάλι έτοιμη να συγκινήσει με τη συμμετοχή της στο  miniEURO 2014, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, από την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.
To N’JOY UNI-League 13 αποτελεί τη μεγάλη «δεξαμενή», από την οποία θα προέλθει η διαδικασία της προεπιλογής, προκειμένου ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας minifootball Αποστόλης Γκαϊφύλλιας να επιλέξει τους πρώτους παίκτες, οι οποίοι θα δώσουν και τους πρώτους φιλικούς αγώνες.
Η πρώτη προπόνηση της προεπιλογής της ομάδας ορίστηκε για το Σάββατο 7 Ιουνίου, ενώ το απόγευμα της επόμενης μέρας θα διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό ματς.
H UMBRO κάνει θεαματικό come-back φέτος στην Ελληνική Ομάδα με απουσία ενός χρόνου και με συμφωνία 3 ετών θα είναι η εταιρία που θα την ντύνει με ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ποδοσφαιρικό κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά!
Tην Τετάρτη 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, μαζί με την επίσημη παρουσίαση της φανέλας, ενώ το 2ο και το 3ο φιλικό για την Ελληνική ομάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 και την Τετάρτη 23 Ιουλίου αντίστοιχα. Το Α” Στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα από 12 μέχρι 23 Ιουλίου.
Ως γνωστόν, η Ελληνική Ομάδα καταμετρά στους χορηγούς της το Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο.
O Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας της τελικής ευθείας πλέον, αφού οι παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Ισραήλ θα δώσουν (κατά πάσα πιθανότητα) ένα φιλικό ματς στις 13 του μηνός. Η επόμενη συνάντηση των δώδεκα παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το τελικό ρόστερ θα λάβει μέρος στο Β” στάδιο της προετοιμασίας, από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου. Εκεί ανάμεσα, και συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 5ο φιλικό.
Στη συνέχεια, η Ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει για το Ισραήλ στις 21 Νοεμβρίου. Είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων την ίδια μέρα και εν συνεχεία η ομάδα θα ταξιδέψει για το Εϊλάτ, πόλη στην οποία θα λάβει χώρα η διοργάνωση. Ίσως δώσει ένα διεθνές φιλικό στο Εϊλάτ στο Σάββατο 22 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν από την πρεμιέρα τουminiEURO 2014 (κάτι που θα κριθεί από τον τεχνικό της ομάδας εκείνη την περίοδο). Θυμίζουμε εδώ ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.
Το miniEURO θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια τηςNovasports, ενω υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και γνώρισε τεράστια οργανωτική επιτυχία.
 
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg